0 кошница

Cat Chow

Cat Chow

Фирмата Purina е в служба на домашните любимци и техните стопани вече повече от 80 години. Продуктите от серията Purina Cat Chow са подложени на непрекъснат качествен контрол и научни изследвания и са оптимално съобразени с хранителните и енергийните потребности на Вашата котка.

Cat Chow е суха храна за котки със специална формула, която действа профилактично в три направления подпомага здравословното състояние на пикочопроводите, зъбите и козината. Четирите вкусови вариации предлагат разнообразен хранителен режим за подрастващи и пораснали котки.

Сухата храна Cat Chow съдържа Naturium - специфична комбинация фибри от природни източници, както и естествен пребиотик за поддържане на здрава храносмилателна система. Превръщайки Cat Chow в пълноценна комбинация от храни, за да има твоята котка един невероятен живот.

Комбинацията от паучове и суха храна Cat Chow дава на твоята котка пълноценно хранене и апетитен микс, за да задоволи естествените й нужди. Нашите сухи храни са богати на пиле и пуйка и са източници на протеини специално подбрани по своето качество.

Пълноценна храна формулирана с качествен протеин и естествени съставки.

 
Cat Chow Sensitive за котки с чувствителен стомах

Cat Chow Sensitive за котки с чувствителен стомах

1.32лв
Купи
Cat Chow Sterilised за кастрирани котки

Cat Chow Sterilised за кастрирани котки

1.32лв
Купи
 
 
Цените обозначени с ** са в промоция.
Ако продукт има повече типове или разфасовки в промоция, то в червената звезда показваме максималния процент отстъпка.
 
Loading...