0 0.00лв
 
0 0.00лв
Acana

Acana

ХРАНАТА, КОЯТО ИЗБИРАТЕ ЗА ВАШЕТО КУЧЕ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ РЕШЕНИЯ, КОИТО ВЗИМАТЕ.

Потеклото на домашното куче е най-щателно проучвано в продължение на повече от сто години от специалисти по анатомия и етология. Те са на мнение, че прекият му прародител е вълкът. Храносмилателната система на съвременните кучета е същата като на техните братовчеди, така че не е изненада, че потребностите от храната остават същите.

АКАНА - ПОЛЗИ И ПРЕИМУЩЕСТВА

Храната Акана се произвежда в собствената фабрика NORTH STAR на Champion Pet Foods в Канада, където се контролира всеки етап от производството. Етапите включват: произход на съставките, разработване на съотношението на съставките в храната, пакетирането и, спазването на стриктни здравни норми и процедури за безопасност.

Акана е способна да предостави множество ползи и преимущества на вашия четириног приятел. Богато подхранващите месни добавки, отразяват еволюционна диета на вашия домашен любимец.

Храната за куче Акана е богата на месо и протеини. Направена с до 75% месни съставки, над 90% от протеина в нея е получен от животински произход, не съдържа глутен, картофен или грахов протеинов концентрат.

АКАНА - ПРЕСНИ МЕСНИ СЪСТАВКИ

Вдъхновението за Акана и пресните и съставки идва от западните предбалкански ферми, плодородните прерии и студените чисти води на Канада. Храната за кучета Акана се произвежда от свободно отглеждани птици, ранчово отглеждани животни и диво уловена риба. Всепризнатата фабрика на Акана е обрудвана с най-съвременните технологии за преработка на храна.

  • Наследството на червените меса в Акана - Свинското, говеждото и бизонското месо в Акана се доставят пресни всеки ден, таке че те са без консерванти и са заредени с качество и вкус и са пълни с подхранващи протеини и мазнини. Те са отгледани от местните ферми в сърцето на фермерската част на Канада.
  • Рибата в Акана - Рибите са уловени и превозвани до всепризнатите фабрики на Акана, запазени свежи и студени като водите, от които са дошли.  

5-ТЕ ПРИНЦИПА НА БИОЛОГИЧНО СЪОТВЕТСТВАЩАТА ДИЕТА В АКАНА

  • Богата на месо и протеини: Всички кучета имат остри зъби и организъм, предназначен да разгражда протеини и мазнини от месо и риба. В храната за куче Acana се влагат до 75% месо. Тя осигурява протеин от животински продукти, а не от растения, поддържайки чиста мускулна маса и осгурявайки пълноценно хранене на вашият домашен любимец.
  • Високо съдържание на прясно месо: Месото и рибата в храната са пресни или охладени. Те осигуряват на вашето куче най-важните хранителни вещества в най-естественита им форма.
  • Голямо разнообразие от меса: Акана предлага богато разнообразие от пресни меса, осигурявайки всички необходими хранителни съсътавки за израстването, развитието и дългия живот на вашето куче.
  • WHOLEPREY месни пропорции: Храните Акана са базирани на месни пропорции WHOLEPREY, които включват прясно месо, органи, хрущяли и кости. Те пресъздават естесвеното хранене на кучетата в природата без да има необходимост да се добавят синтетични елементи към тяхната диета.

Месото осигурява протеини, мазнини, витамин (A,B,D и К), мед, хром, фолиева киселина, желязо, магнезий, калий, селен и цинк. Органите са източник на витамини, минерали, здравословни мазнини и аминокиселини. Хрущялите и костите са богат източник на минерали, предоставени в естествената си форма, лесно абсорниращи се от организма. Ограничето количество въглехидрати: Според производителите на Акана кучетата не се нуждаят от високогликемични въглехидрати като картофи и тапиока. Акана заменя бързо разградимите въглехидрати със здравословни нискогликемични плодове и зеленчуци.

Храната Акана е балансирана и пълноценна, подходяща за всяка порода куче.

 
 
 
Цените обозначени с ** са в промоция.
Ако продукт има повече типове или разфасовки в промоция, то в червената звезда показваме максималния процент отстъпка.
 
Loading...